Zničí pana Babiše příchozí z Blízkého Východu?

11.03.2016 12:40

Vážení čtenáři, vítám Vás u nové rubriky "očima šefredaktora "Moravské Informační Kanceláře ve které se dnes budu strochou nadsázky a nadhledu  zabývat  mainstremem dosti opomíjející skutečností , a to možným blížícím se problému součastného ministra financí, a majitele Agrofertu, pana Babiše. 

O jeho aktuálním problému s Čapím hnízdem informujeme jen okrajově, protože se tato afera odehrává mimo hlavní teritorium naší působnosti, mimo Moravy, "někde tam na západě v Čechách".

Co se ale Moravy, a moravských firem v rukou Agrofertu může týkat aniž to někteří tuší, jsou jeho akvizice v potravinářství, zejména masokombináty.

Firmy Kmotr Kroměříž, Krahulík Krahulčí Telč, a Kostelecké uzeniny, jsou významní producenti masných výrobků od šunky počínaje po trvalivé salámy, skoro všechny obsahují vepřové maso, tu 6%, jinde až 75%, alespoň to  deklarují Babišovi lidé. 

Jakmile nám Evropská Unie nadiktuje nějaké ty tisíce muslimů, kteří nejedí vepřové, a usadí se zde, mají firmy pana Babiše o budoucím odbytě jasno. K tomu nemusím mít ekonomické vzdělání, abych se dovtípil, že taková firma Kmotr Kroměřížmůže v  budoucnosti zkrachovat, jelikož vechny její výrobky obsahují vepřové- dal jsem si tu práci, a z veřejně dostupných webových stránek jsem tuto informaci získal.

Pan Babiš má dvě možnosti:

1) Buď jako politik se postaví proti premierovi,a jeho politice přijímání muslimů, nebo 

2) Přeorintuje svou produkci z vepřového na jiné maso.

 Jelikož hovězí je momentálně dražší, a z pohledu laika tuším náklady na zpracování jiného druhu masa, nemusím zkušenému obchodníkovi radit, která varianta vyjde levněji. 

Pavel Škodílek

šefredaktor MIKan

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode