Vyrazte na Tour de burčák po vinařských stezkách Znojemska

17.09.2021 06:46

Zářijový díl seriálu cykloturistických akcí Krajem vína již tradičně zavede do podzimních, hrozny obtěžkaných vinic Znojemska. Připraveny budou trasy pro cyklisty i pěší, zastávky ve vinných sklepech a program u Louckého kláštera. Tour de burčák se uskuteční v sobotu 18. září.
Akce je otevřená široké veřejnosti, zdatným sportovcům i rodinám s dětmi. Stačí přijít v sobotu 18. září 2021 mezi 9. a 11. hodinou na registrační místo ve Znojmě v areálu Louckého kláštera.

Startovní balíček lze koupit v předprodeji za 180 Kč nebo pak na místě za 200 Kč. Předprodej končí v pátek před akcí ve 12:00 hodin, případně dříve při naplnění kapacity. Balíček obsahuje degustační skleničku s nosičkou, startovní pas s mapou tras, bohatý program v rámci razítkovacích míst a vyznačené dvě trasy pro cyklisty a jedna pro pěší.

Připraveny jsou 2 trasy pro cyklisty a jedna pro pěší značené barevnými značkami. První cyklotrasa je dlouhá přibližně 47 km (12 zastávkových míst), zkrácená cyklotrasa je dlouhá asi 30 km (10 zastávkových míst) a pěší trasa přibližně 16 km (6 zastávkových míst). Na trase potkáte razítkovací místa v tradičních vinařských sklepech nebo u atraktivních turistických cílů.

Tour de burčák končí tradičně v areálu Louckého kláštera ve Znojmě, kde bude připraven folklorní program s nabídkou místních specialit včetně čerstvého burčáku. A samozřejmě oblíbené závěrečné losování o vína z regionu, ubytování v cyklopenzionu s certifikací Cyklisté vítáni, cyklovybavení i další doplňky Moravských vinařských stezek.

Přímý odkaz předprodeje: https://www.otevrenesklepy.cz/MVS/Startovni-balicky-Krajem-vina/18-9-21Tour-de-burcak.

Zdroj:https://www.znojmocity.cz/

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode