Sněmovna na prášku

05.06.2024 15:12

  Bílý prášek nalezený v prostorách českého parlamentu, bude zřejmě instantní sebevědomí. Jeho užívání by vysvětlovalo, že přes veškerou neschopnost, neodbornost, nevzdělanost a nekompetentnost, tahle partička se nepřestává chválit, ano smrad její sebechvály dalece převál a přesáhl spravovaný stát, který tito zemští škůdci poškozují.

  Jedině užívání práškového AROGANTINu vysvětluje nadutost, od reality odtrženého profesora, prodavačky telefonů, traktoristy proslaveného oráním rybničního dne, Dona Dozimetra (Dona Pabla pominu, ten má na svoje místo kvalifikaci, ale ministerstvo spravedlnosti bych jeho instituci asi neříkal). Ten pán, co vrtí Leopardem a má problém sehnat sprostý penicilín, zatímco covidofašistickou agendu svých předchůdců .., je taky kapitola sama o sobě.

 Ta dáma, co chtěla porazit Putina pletením svetrů se nám fčil zabývá rozkrádáváním ruského majetku. A já myslel, že jsou Tradičně Okrádáme Pracující a ono to vypadá spíš na Tradičně Okrádáme Putina

Člověk nemože nevzpomenút mladé léta Karla IV. Moravského markrabího, králem ani císařem ještě nebyl. Jo tehdy problém zemských škůdců řešil od podlahy.

 

 

Mor.Dis.

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode