Skripal a Puigdemont aneb je zde souvislost?

26.03.2018 12:53

Dvě jména, na první pohled s sebou naprosto nesouvisí, ale podle mého názoru vše je spojeno se vším, zvláště v dnešním globalizovaném světě.

A o EU to platí zrovna tak.

Když se podíváme za oponu dramat těchto dnů, zjístíme, že mainstremem hýbe otrava dvojitého agenta Skripala, VB a EU tlačí na své spojece a členy, aby vyhošťovali diplomaty RF jako na běžícím pásu a vše hrnou do maxima. Politici,aniž by čekali na oficiální výsledky vyšetřování již obvinili RF a prezidenta Putina,že mají prsty v otravě jedem,který pochází ze zemí bývalého SSSR. ovšem neberou v podtaz, že za prezidenta Jelcina mohlo dojít k tomu, že tento prezident (opilec) prodával vše pod rukou Západu, a tak se jed teoreticky mohl dostat Západ už v té době.A tak se mohl teoreticky zbavit Skripala pod zámínkou "vyšších cílů".Tím to aktem  napomhl rozpoutání další krize proti nenávioděné RF, když  sankce  medvěda nepoložily.

To jedna úroveň,a druhou, téměř paralerní vidím v dnes již bývalém představiteli Katalánska- Pugdemonta. 

Ten na podzim v Katalánsku vyhlásil referendum o nezávislosti na Španělsku, na což podle výroků představitelů EU měl právo. A to právě Brusel  má hubu plnou řečí o svobodě, právu na seberurčení, a když dojde na lámání chleba, projeví se tato totalita naplno.

Scénář podle filmu "Vrtěti psem" jak vyšitý.

Inu je vidět rozdíl mezi těmi Evropskými hodnotami, které obhajuje  stejnojmený think-tank s gay pornohercem Jandou v čele, a  pravými hodnotami vzešlými po staletí uplatnovanými a uznávanými již os starověku tj. od antického Řecka, jako právo na referendum.

Je zajímavé, že ve 21. stletí na území kontinentu zvaného Evropa,od Islandu po Ural, nikoliv ukradené Evropy(EU) se konaly 4  referenda, a jen 2 Brusel uznal, přičemž i s tím jedním má doposud problémy, a tlačí na zopakování.

Pro přehlednost zde jsou:

1) Referendum na poloostrvě Krym o přičlenění poostrova k RF- EU Neuznala

2)Referendum o Skotsko - nezávislost Skotska neprošla

3) Brexit- referendum o vystoupení VB z EU - zde pod rouškou tlačí na zopakování referenda tak, aby výsledel byl zrácen a VB zůstala v EU

4) Referendum o nezávislosti Katalánska - Katalánci se vyslovili pro samostatnost,  výsledek? Politická elita Katalánska je vystavena kreminalizaci.

 

Tak kde jsou ty svobody? 

Asi je dobře, že Moravané v těchto dobách spí, a nepožadují víc nahlas své oprávněné nároky na vrácení toho, co bylo Moravě ukradeno!!!(svoboda)

 A to správa vlastní země.

Protože od EU se těchto práv nedočká.  Jedině by se snad mohla od EU dočkat jen kriminál.

 

Pavel Škodílek

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode