Rozkvetlé Znojmo má své vítěze

03.09.2021 06:57

Každoroční letní soutěž Rozkvetlé Znojmo má své vítěze. Město Znojmo ocenilo nejkrásnější květinovou výzdobu oken, balkonů a předzahrádek znojemských domů a bytů. Ceny vítězům předal starosta města Znojma.


„Soutěž jsme pořádali již počtrnácté a jsem nadšený, že se k nám stále dostávají nové fotografie s rozkvetlou výzdobou. Je vidět, že lidem ve Znojmě záleží na tom, aby bylo krásné. Všem moc děkuji,“ řekl starosta Jakub Malačka. Vítězové soutěže byli odměněni poukazy do Zahradnictví Městské zeleně Znojmo a dalšími cenami.

V kategorii nejlépe vyzdobené znojemské okno zvítězili Jana a Miroslav Gottvaldovi (Sokolská), druhé místo obsadila Marie Pavelková (Velká Františkánská) a třetí Michaela Horníčková (Oblekovická).

V kategorii nejlépe vyzdobený znojemský balkon nebo lodžie se na prvním místě umístila Martina Moravcová (Mramotice), na druhém Petr Šmerda (Slunečná, Přímětice) a na třetím Eva Kuderová, která spolu s dalšími bydlícími zdobí květinami balkony v panelovém domě (Vídeňská třída).

Kategorii nejlépe vyzdobená předzahrádka vyhrála Natálie Sikmundová (Horníčkova, Přímětice), na druhém místě se umístil Karel Blahůšek (Konice) a na třetím Marcela Erhartová (Přímětice).

Zdroj:https://www.znojmocity.cz/

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode