Proroctví o osudu Ruska, Ukrajiny, EU a USA se naplňují

07.01.2016 15:57

Některá proroctví, o kterých jsme četli před několika lety, se drtivé většině lidí musela zdát velmi přitažená za vlasy. Vždyť kdo by si před pár lety byť jen pomyslel, že Rusko a Ukrajina budou ve velkém konfliktu, a že na Ukrajině vypukne občanská válka? Nyní se proroctví postupně naplňují, a jdou ještě dál. Jak má podle vizionářů dopadnout Evropská unie, USA, Ukrajina a Rusko? Kdo bude tahat za kratší konec?

Rozpadne se Ukrajina a Evropská unie?
K nejuznávanějším světovým vizionářům poslední doby nepochybně patří Rus Pavel Global. Většina jeho proroctví se opravdu vyplnila, ale v době kdy je předpověděl, mnozí o jeho vizích pochybovali. Čas však ukázal, že se opravdu nemýlil, i když třeba přiznat, že některá proroctví mu vůbec nevyšla. Předpověděl například, že američtí prezidenti George W. Bush a Barack Obama se stanou oběťmi atentátů nebo že NATO v roce 2007 zaútočí na Írán. No navzdory těmto nepřesnostem, jsou přímo šokující proroctví, která se naplnila.

Pokud bychom začali ještě Sovětským svazem, zjistíme, že Global ještě za vlády Brežněva předpověděl, že do deseti let po smrti komunistického vůdce se Sovětský svaz rozpadne, což se také stalo. V roce 1982 Brežněv zemřel a na konci roku 1991 se Sovětský svaz rozpadl. Global také předpověděl katastrofu na září 2001 v New Yorku, kdy spadne několik vysokých budov a zemře velké množství lidí. Všechno se to naplnilo 11. září 2001. Ještě v roce 2009 Pavel Global napsal předpověď, jíž tehdy také nikdo nevěřil, a mnozí si při ní klepali na čelo. A co vlastně předpověděl?

V době kdy byly rusko-ukrajinské vztahy na celkem dobré úrovni, Global mluvil o tom, že všechno se změní v roce 2014 kdy vypukne velká mezinárodní krize, která se začne občanskými nepokoji v Kyjevě. Pak na Ukrajině vypukne občanská válka, v níž zemřou tisíce lidí. Krize se neměla vyhnout ani Rusku, které bude mnohými státy obviňováno kvůli nepokojům na Ukrajině. Nakonec to dojde až tak daleko, že Rusko bude izolované, hodně ruských podniků zkrachuje, a v mnoha ruských regionech vypukne velká bída a následné nepokoje. Rusko však nakonec tyto těžké časy překoná, podaří se mu porazit všechny vnější i vnitřní nepřátele a upevní si pozici přední světové velmoci. Hůř však podle Globala dopadnou Spojené státy americké, Evropská unie i Ukrajina.

2332177USA po odchodu Baracka Obamy z Bílého domu zažijí obrovský hospodářský pád nesmírných rozměrů, a USA tak přijdou o pozici největší světové velmoci. Evropská unie podle Globala nemá být na tom o nic lépe. Ta se totiž rozpadne na několik menších bloků, které budou mezi sebou soupeřit. Oficiálně sice bude Evropská unie existovat, ale realita bude úplně jiná. Nejhůře dopadne Ukrajina, kterou občanská válka úplně zničí. Do roku 2018 má sice Ukrajina podle Globala existovat jako formální stát, ale východní regiony budou od kyjevské vlády zcela nezávislé. V ostatních částech Ukrajiny vypukne velká bída a chudoba, což vyvolává velkou vlnu nepokojů a povstání. Ukrajinská vláda konečně pod tlakem lidu kapituluje, a předá moc nově vzniklým politickým stranám. Vše nakonec dopadne tak, že Ukrajina se spolu s Běloruskem opět připojí k Rusku, a vznikne nový velmi silný hospodářský a vojenský blok. Část předpovědi Pavla Globe z roku 2009 je již realitou, naplní se i její další část?

Ruský Nostradamus
Pavel Global není jediným ruským vizionářem, kterému se většina předpovědí splnila. Za ruského Nostradama se považuje i ruský astrolog a prorok Vasilij Nemčin, který se narodil v Polotsku v roce 1376. Jeho Kniha předpovědí, která se jako jediná zachovala ze všech knih, které napsal, se zabývá ruskými dějinami až do 21. století. Nemčin přesně předpověděl příchod cara Ivana Hrozného, ​​Petra Velikého, Lenina i Stalina. Zmínil se i o bolševické revoluci, o 1. a 2. světové válce, ale také o tom, že z Ruska bude pocházet první člověk, který v kovové arše vystoupí na nebesa. Všechno toto se již odehrálo, ale velmi zajímavé jsou i jeho předpovědi na 21. století. Svět se podle něj dostane do velké krize, když na trůnu zámořské velmoci bude sedět 44. král, který bude černoch. Přesně tedy předpověděl Baracka Obamu, který je 44. prezidentem USA.

Nemčin také předpověděl, že ještě před rokem 2015 se Rusko dostane do konfliktu se svým nejbližším západním sousedem, který se začne zabráním vojenského přístavu. Dnes už víme, že tím měl na mysli poloostrov Krym. Západní nepřítel Ruska se nakonec rozpadne na kusy, a podobně mají skončit i jeho spojenci. Rusko se však podle jeho předpovědi dostane také do velkých problémů, vypukne velký hlad a bída, a některé oblasti odmítnou poslušnost „carovi“ Vladimíru (tím měl zřejmě na mysli Putina). Ruská krize má podle Nemčinova proroctví trvat pět let, a Rusko z ní vyjde silnější než bylo dříve. Zda se tato proroctví skutečně celé vyplní ukáže čas, ale už teď je vidět, že se přesně naplňují.

Převzato z: paranormal.komis-site.eu/proroctvi-o-osudu-ruska-ukrajiny-eu-a-usa-se-naplnuji

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode