Představení vozů Tatra na veletrhu v Sydney

22.04.2018 13:16

Během třídenního veletrhu konaného v Sydney měli návštěvníci možnost vidět nákladní automobily moravské firmy Tatra.

 

Minulý víkend proběhla výstava  National Diesel Dirt & Turf Expo. Od 13. do 15. dubna byla k vidění široká škála zemědělských strojů, nákladních vozů a dalšího příslušenství. První ročník organizovaný v roce 2015 vznikl jako odezva na probíhající konstrukční boom v západním Sydney.

Cílem tohoto veletrhu je pomoci stavebním dodavatelům s výběrem zařízení a ukázat i širší veřejnosti aktuálně nejmodernější technologie v oblasti zemědělských a stavebních strojů a dalšího zařízení. Mezi vystavovanými jsou z velké části výrobci nebo dodavatelé zemních strojů a zařízení, nákladních automobilů, jízdních kol, sekaček, různých pomůcek a další. Přestože se jedná o poměrně nový veletrh, není pochyb o tom, že jde o velice oblíbenou akci. Jen v loňském roce veletrh navštívilo přes 43 000 lidí, kteří si mohli prohlédnout stánky s více než 200 vystavovateli.

V prostorách venkovního areálu se návštěvníci setkali i s nákladními vozy moravské automobilky Tatra. Ta již řadu let dováží své vozy na australský trh, kde před lety návázala úspěšnou spolupráci s australským obchodním partnerem. Ten zde zastřešuje nejen samotný prodej vozů Tatra, ale i servis a prodej náhradních dílů.

Převzato z: krize15.cz/zpravy/clanek/predstaveni-vozu-tatra-na-veletrhu-v-sydney

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode