Pivo a tvarůžky. Ve Velké Bystřici se chystá Tvargle Fest, zahrají na něm i No Name

27.08.2021 08:58

Představit lidem pivo Tvarg a tvarůžky Tvargle. A užít si i skvělou zábavu. To je poslání nultého ročníku festivalu Tvargle Fest, který se bude konat ve Velké Bystřici 24. a 25. září. Návštěvníci se kromě dobrot z piva a tvarůžků mohou těšit i na bohatý hudební program v čele s kapelou No Name.

"Chceme festival pojmout jako oslavu piva a tvarůžků," říká hlavní pořadatel a současně sládek pivovaru Tvarg David Kapsia. Ten stojí i za gastronomickou událostí sezony, zbrusu novými tvarůžky značky Tvargle. "Seznámíme návštěvníky s tím, jak vypadá vstupní surovina, tedy tvaroh a samozřejmě hlavně s koncovým produktem, tedy tvarůžky v nejrůznějších podobách. Budou tu produkty tvarůžkové cukrárny, najdete tu tvarůžky klasické, sypané a budeme z nich samozřejmě i vařit," slibuje Kapsia.

Festival bude rozdělen na dvě zóny: na velkobystřickém náměstí bude zóna se stánky, v zámeckém amfiteátru, kam už budou návštěvníci potřebovat vstupenku, se pak odehraje hlavní program. "Budou tu hrát skvělé revivaly kapel Wanastowi Vjecy, Katapult a Red Hot Chilli Peppers, páteční večer uzavře koncert O5 a Radeček, v sobotu vystoupí slovenští No Name," přibližuje Kapsia. Chybět nebude ani soutěž v pojídání tvarůžkových kremrolí či cooking show zaměřená na tvarůžky.


Festival nabídne každému návštěvníku i suvenýr. “Chtěli jsme úplně vyloučit plastové kelímky. Proto je součástí vstupného speciální degustační sklenice. Pivo si tak užijete opravdu kultivovaně,” doplňuje David Kapsia.

Vstupenky je možno zakoupit v informačním centru ve Velké Bystřici nebo eshopu pivovaru Tvarg.

Zdroj:OLOMOUC.cz

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode