osud ruských aktiv ve Státech

26.04.2024 19:51

Přetiskujeme článek z amerického zdroje, přeložil translator web.prohlížeče

Pokud se USA pokusí ukrást ruská aktiva pro Ukrajinu, americká ekonomika a západní finanční systém se zhroutí – NaturalNews.com

 

Pokud se USA pokusí ukrást ruská aktiva pro Ukrajinu, americká ekonomika a západní finanční systém se zhroutí
25.04.2024 // Ethan Huff // Zobrazení
Ve snaze potrestat Rusko za to, že se snaží dát věci na Ukrajině do pořádku, Spojené státy vyhrožují, že vyvlastní, alias ukradnou, zmrazená ruská aktiva a dodají je Ukrajině. Pokud by to Washington dotáhl do konce, Rusko varuje, že USA v podstatě vytáhnou zástrčku nejen pro sebe, ale i pro celou globální ekonomiku a finanční infrastrukturu.

 

V novém zákoně o zahraniční pomoci a zákazu TikToku ve výši 95 miliard dolarů, který právě schválila americká Sněmovna reprezentantů, je formulace, že USA mohou zabavit ruská aktiva a poslat je na Ukrajinu. Pokud by k tomu skutečně došlo, znamenalo by to konec hry o dominanci Západu nad světovými záležitostmi.

 

"Nebylo by to nic menšího než zhroucení všech základů (globálního) ekonomického systému," řekl Peskov novinářům a dodal, že Bílý dům vytvoří "nebezpečný precedens", pokud se odváží tuto hrozbu dokončit. "V žádném případě to nelze považovat za zákonný čin."

 

(Související: Izrael by měl raději ustoupit od útoku na Írán, jinak Rusko slibuje, že Teheránu dodá stíhačky a další válečné zbraně.)

 

Amerika bez zákonů

Kromě právních výzev budou USA také čelit přímé odvetě ze strany Ruska, pokud dojde k pokusům ukrást ruská aktiva a přerozdělit je Kyjevu, dal Peskov novinářům velmi jasně najevo.

 

Pokračování této hrozby "způsobí vážné škody ekonomickým zájmům USA," vysvětlil Peskov, protože "mnoho zemí a mnoho investorů by si jistě desetkrát rozmyslelo, než vloží své peníze do americké ekonomiky nebo tam zaparkují aktiva."

 

Lidské poznání je pod útokem! Vlády a mocné korporace používají cenzuru, aby vymazaly lidskou znalostní základnu o výživě, bylinách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnoha dalších věcech. Chráníme lidské znalosti pomocí technologie umělé inteligence a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Mluvte svobodně bez cenzury na novém decentralizovaném Brighteon.io s blockchainem. Prozkoumejte naše bezplatné nástroje pro generativní umělou inteligenci ke stažení na Brighteon.AI. Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním v HealthRangerStore.com, kde najdete laboratorně testované, certifikované organické, geneticky nemodifikované potraviny a výživová řešení.

 

Prezidentka Evropské centrální banky Christine Lagardeová souhlasí, když začátkem tohoto měsíce poznamenala, že americký plán ukrást ruská aktiva je jasným "porušením mezinárodního právního řádu".

 

V současné době drží USA jako rukojmí ruská aktiva v hodnotě asi 300 miliard dolarů. Západní představitelé říkají, že Moskva by měla být nucena zaplatit Kyjevu za škody způsobené jeho speciální vojenskou operací, která se snaží sesadit zkorumpovaný, Západem vedený hluboký stát, který ovládá Ukrajinu.

 

Evropská unie (EU), která v současné době drží lví podíl zmrazených fondů, mezitím vyjadřuje obavy, že jakékoli pokračování hrozby přerozdělování aktiv ze strany USA téměř jistě destabilizuje euro.

 

Potenciální destabilizace eura se zdá být součástí Peskovova varování Západu, aby ustoupil a nechal ruská aktiva na pokoji. Rusové vědí lépe než naši vlastní debilní politici, že by to byla finanční sebevražda, kdyby se USA pokusily ukrást to, co právem patří Rusku.

 

Senátor Rand Paul, jeden z mála slušných členů Kongresu, který proti tomu všemu vystupuje, varoval na začátku tohoto roku, že americký plán na krádež ruských aktiv by byl "aktem ekonomické války".

 

"Mistr Sionu to udělá – lidé Ameriky jsou jen služební imigranti," napsal jeden komentátor o psychopatických západních vůdcích, kteří vedou Američany z finančního a ekonomického útesu.

 

"Škody a riziko již byly napáchány, když Západem ovládaný a kontrolovaný finanční systém zabavil a ukradl úroky z ruských zahraničních aktiv na začátku speciální vojenské operace," napsal další.

 

"Rovnou je zabavte a hra končí."

 

Někdo jiný dodal, že americká vláda "je řízena kabalou velkých korporací, zkorumpovaných politiků a úředníků administrativních oddělení".

 

"Tyto vládnoucí elity kontrolují tok informací, a tedy i to, čemu masy věří. Nestarají se o to, kolik Ukrajinců, Rusů nebo Američanů zemře, pokud dostanou, co chtějí. Jejich nejmocnější zbraní je propaganda, kterou používají k manipulaci mas. Způsob, jak je porazit, je odhalit tajemství, která se skrývají za jejich falešnými příběhy. Toho se bojí nejvíc."

 

Spojené státy jsou řízeny chamtivými, bezduchými pitomci, kteří vedou národ z finančního útesu. Více se dozvíte na Collapse.news.

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode