OPRAVDU CHCEME "TAKOVÝ" LIBERALISMUS ?

29.09.2021 06:30

Hledala jsem na netu kalendář na příští rok. A byla jsem velmi překvapena, co mně net nabídl. Nikoli v psaném textu, ale v obrázcích. Podle mě je to porno ! A kdykoli se k tomu mohou dostat i děti. Přitom psychologové a psychiatři svorně tvrdí, že předčasná sexualizace je špatně ! Tedy je špatné, když jsou děti konfrontováni se světem sexu v době, kdy na to ještě nejsou osobnostně zralé. Pokud se za "náš" obecně prosazovaný liberalismus může schovat jakákoli nezodpovědnost vůči společnosti, tak opravdu chci rozumná pravidla!
Ale nikoli taková "pravidla", která právě cíleným omezováním svobody slova nedovolují poukazovat na to, co je ve společnosti nezdravé a dokonce nebezpečné !
Smlouvy, které o omezování sociálních sítí na internetu uvedla v život Jourová na základě befelu EU, jsou právě to špatné! Cenzura je tady právě proto, abychom si na to, co se nám nelíbí a čeho se právem obáváme stěžovat nemohli ! Není to ku prospěchu společnosti a pro nastolení skutečné demokracie, namísto té jen proklamované - je to přesně naopak !
Cui bono, cui prodest ?

V.B.J.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode