O Churchilovi, kytce a ..

23.01.2018 11:47

Tak nám zase Rusové ovlivňují volby, že áno. Marně si šišku namáhám proč? Pro ně nejsme zdaleka tak zajímaví, jako pro sousedku zprava, jak naznačuje zajímavý článek.

https://tadesco.cz/nikoho-nezvali-nam-nenutte-kvoty-nemecka-kanclerka-merkelova-tohle-uz-prahy-nechce-slyset-bude-tudiz-preferovat-jiriho-drahose-jako-prezidenta-jeji-plan-mohou-zhatit-jen-cesti-volici/

 

Ale chtěl jsem, se se čtenáři podělit o jinou myšlenku, Ovčáček nazval jistého akademika „fikusem“, snad. Že je jen na ozdobu, nevím. Ale to mohl jmenovat i třeba brambořík či pelargonii.

Jenže ty kvetou a vedlejším produktem je tu i plod.

A jsme u „jádra pudla“, Písmo říká ,“po ovoci poznáte je, dobrý strom nese dobré ovoce,..“, jenže zde není ovoce žádné,( zmizela snad i dokumentace StB o výjezdech dotyčného do kapitalistické ciziny, to ti úředníci tak špatně pracovali, že zrovna jej 100% vynechali, či spíš toho až přespříliš skartovali?)

Co se týče té slušnosti, jediného programu dotyčného, nějak mi i fyzicky oba kandidáti připomínají někdejší britské premiéry i fyzicky. Elegantního gentlemana Chamberleina, který nás prodal Hitlerovi, i hulváta Churchila, který dal nacismu stopku. Čichám, čichám ani ne tak člověčinu, ale jistý smrádek z roku 1938, nového “Ducha Mnichova“.

Tehdy před 5 lety „otevřel Bůh dveře“, a jak Písmo praví, „dveře, které On otevře, nikdo nezavře“, takže parafrází jedné starší reklamy „Zeman, kdo jiný“.

 

Mor.Dis

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode