NIKDO NEZAKROČIL, PROTOŽE ŠLO O NALEZIŠTĚ NA MORAVĚ ? A NA MORAVĚ PŘECE NEZÁLEŽÍ !

26.12.2017 15:05

 Bylo to tak? Nevím ... Možné to je. Podobné zkušenosti v menším rozsahu byly a jsou stále.

Nejedná se o čerstvou zprávu. Na druhé straně by bylo škoda, kdyby zapadla. Měli bychom přemýšlet, jak to s tou Moravou tedy vlastně je! Mají pravdu moravští patrioti, kteří chtějí zachovat identitu Moravy a požadují návrat Moravě ukradených práv? Nebo spíše odpovídá skutečnosti oficiální postoj ČR, která se tváří, že je s Moravou všechno v pořádku ... ?

Údajně se mohlo jednat o tunu až tuny (?) kovových předmětů. Nejen mincí, ale i sošek a dalších předmětů, které měly sloužit i zdobit, nebo jen zdobit ...

Detektoráři prý dělali na tuto lokalitu úplné nájezdy. Jezdili sem i DETEKTORÁŘI Z CIZINY a nálezy ve velkém množství vyvezli ze země !

Nejde mně do hlavy, co dělá naše policie. Kdysi pochůzkáři - nyní myslím ještě na období před rokem 48 - věděli co se kde šustne. Znali místní lidi. A tak dokonce někdy zlému činu dokázali i předejít. Tady samozřejmě nemám na mysli nějaké špiclování.

Toto zřejmě probíhalo delší dobu. Ti lidé jistě chodili do místních hospod na jídlo a i jinak se "posilnit". Nebyli neviditelní !!!.

TAK JAK BYLO NĚCO TAKOVÉHO VŮBEC MOŽNÉ ??? 

jedná se o reakci na článek:

olomouc.idnes.cz/centrum-keltu-vyplenili-hledaci-pokladu-archeologove-ted-jen-paberkuji-1nt-/olomouc-zpravy.aspx?c=A150325_2150220_olomouc-zpravy_stk

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode