Na minutku s Baštou

09.01.2023 18:55

V pátek jsem nečekaně a operativně navštívil akci v brněnské Nové radnici, kde jsem mohl potkat prezidentského kandidáta p. Baštu. Do podvědomí veřejnosti pronikl svým odhodláním odvolat dle ústavního zákona vládu P.Fialy tzv. „Pětidemolice“. A na památku si odnést jeho knihu, tu do voleb přečíst nestihnu,…

Bylo to v Brně a tak první otázka byla na diskriminaci občanů moravské národnosti. Kandidát byl velmi vstřícný, potvrdil, že nikdo nikomu nemůže předepisovat národnost a že Velká Morava je tím opravdovým začátkem dějin i pro Čechy (s jejich Praotcem Bohemusem až později Čechem).

Následovala glosa z publika, že vylikvidováním části kandidátů prostřednictvím kontroly MV, toto provedlo svojí vládě medvědí službu, protože hlasy, které by se bývaly tříštily mezi gen.Blažka, al. Vitáskovou aj., zůstanou pravděpodobně panu Baštovi. A to stojí , opravdu stojí za pokus.

Z publika se ozval dotaz, co si myslet o státníkovi, který tvrdí, že je ČR ve válce, přičemž ČR ji nikomu nevyhlásila a nikdo ji nevyhlásil jí??? ‚Naštěstí tyhle „fialové bláboly“ nebere protistrana jako že nepřítel vážně.

Dále se debata zvrhla na pravomoc prezidenta odvolat vládu. Vychází z názoru ústavního právníka JUDr.Zd.Koudelky a ten je pro mě právní autoritou a bojovníkem za moravskou věc a proti covidistickému zneužití státu.

Za mě jedině pan Bašta

 

 

Mor. Dis.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode