Klíčovým úkolem Ruska je zajistit růst příjmů lidí

14.10.2021 06:42

Podle prezidenta byly stanoveny cíle rozvoje národů s cílem vyřešit řadu sociálních problémů v oblasti veřejného zdraví, vzdělávání a podpory rodin s dětmi.

Klíčovým úkolem Ruska je zajistit růst příjmů lidí, ale populistické metody jsou nepřípustné, řekl ruský prezident Vladimir Putin.

"Pro nás je nejdůležitějším problémem a klíčovým úkolem, který musíme vyřešit, zajistit růst příjmů lidí. Je to náš hlavní, klíčový úkol a nebudeme k jeho řešení používat jednoduché lineární metody," řekl rozhovor s CNBC, který byl ve čtvrtek zveřejněn na webových stránkách Kremlu.

K těmto cílům je podle ruského prezidenta nutné zajistit ekonomický růst a zlepšit jeho kvalitu. „Je to dlouhodobý úkol. Nebudeme používat populistické metody. Klíčové sociální úkoly, včetně růstu příjmů lidí a druhého pro nás velmi důležitého demografického problému, vyřešíme na základě růstu kvalitativní ekonomiky, " řekl.

Podle prezidenta byly cíle rozvoje národů nastíněny k řešení řady sociálních problémů v oblasti veřejného zdraví, vzdělávání a podpory rodin s dětmi. Zdůraznil, že dva klíčové problémy - demografie a růst příjmů lidí - budou vyřešeny na vážném ekonomickém základě.

„To je to, co budeme v blízké budoucnosti dělat,“ dodal.

Zdroj:TASS

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode