Jsem dojat paní Kolářová

19.01.2018 08:25

Jsem, vlastně su, dojat paní Kolářová, takže podle Vás si musíme vybrat být součástí křesťanské Evropy nebo pod vlivem Ruska. Neuhodila jste se, prosím pěkně, do hlavičky, přijde mi jako byste „spadla z jahody na znak".

Kterou křesťanskou Evropu máte na mysli? Tu katolickou reprezentovanou papežem nebo protestantskou? Konec konců první historicky protestantský stát právě opakuje rozhodnutí svého krále Jindřicha VI. a z evropského spolku vystupuje. Na odpověď nemá smysl čekat, obě jsou stejným dílem prožrány ideologiemi multikulturalismu, feminismu, práv různých sexuálních evolučně nesmyslných menšin (práva národních menšin jako jsou Moravané a Katalánci) kupodivu nikoho nezajímají) a do toho stupňující se infiltrace vyznavačů jednoho pouštního raně středověkého proroka. Vypadá takhle křesťanská Evropa? Spíše „velké odpadnutí“, zeptám se Vás slovy Písma, „co má společného Kristus s Beliálem“?

Ruské pravoslavné církvi, s drzostí našim hercům a celebritám vlastní, křesťanství upíráte. Před pár lety mi jeden křesťan prorokoval, „že dosud Bůh žehnal USA, které vyvýšily Ježíše a ne SSSR, které vyvýšily Lenina. Ale to se může změnit ba otočit, když USA odpadnou a Rusko se vrátí ke Kristu“. Zkuste si sundat své ideologické brý le, protřete si oči (i mysl) a řeknete, zda se tak právě neděje.

 

 

Mor.Dis.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Herecka-Daniela-Kolarova-Bud-budeme-v-krestanske-Evrope-nebo-pod-vlivem-Ruska-Volte-Drahose-520573

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode