Jakékoli americké jednotky nasazené na Ukrajině

14.05.2024 21:40
Jakékoli americké jednotky nasazené na Ukrajině by okamžitě čelily zkáze, varuje bývalý armádní důstojník – NaturalNews.com
 
Jakékoli americké jednotky nasazené na Ukrajině by okamžitě čelily zkáze, varuje bývalý armádní důstojník
13.05.2024 // Richard Brown // 860 zobrazení
Bývalý důstojník armády Spojených států Stanislav Krapivnik vydal ostré varování před možnými důsledky nasazení amerických jednotek na Ukrajině na podporu Kyjeva v jeho konfliktu s Ruskem.

 

V rozhovoru pro RT Krapivnik zdůraznil významné výzvy, kterým by americká armáda v takovém scénáři čelila, a zdůraznil její současnou nedostatečnost pro zapojení se do konvenční války s Ruskem.

 

Krapivnik načrtl paralely s érou studené války a poznamenal, že primárním cílem Severoatlantické aliance v té době bylo spíše odstrašit sovětskou agresi než zahájit totální pozemní útok. Poukázal na to, že i v tomto období americká armáda postrádala schopnost přímé konfrontace se Sovětským svazem na bojišti. (Související: VZÁJEMNĚ ZARUČENÉ ZNIČENÍ: Rusko může stále odpálit celý svůj jaderný arzenál, i když jsou všichni Rusové mrtví.)

 

Krapivnik připisuje úpadek bojových schopností Západu rozsáhlým vojenským intervencím, které USA podnikly v posledních desetiletích. Zdůraznil daň za vleklou partyzánskou válku na amerických silách a uvedl, že to výrazně narušilo jejich připravenost na konvenční konflikty, a to navzdory pokračujícímu úsilí o posílení vojenských schopností.

 

Pokud jde o nedávné zprávy naznačující možnost, že prezident Joe Biden v případě znovuzvolení rozmístí americké vojáky na Ukrajinu, Krapivnik tuto myšlenku kritizoval jako odtrženou od reality. Vyjádřil skepsi ohledně toho, jak Bidenova administrativa chápe pragmatické úvahy, a varoval před možnými strašlivými důsledky pro americký vojenský personál, pokud by k takovému nasazení došlo.

 

Lidské poznání je pod útokem! Vlády a mocné korporace používají cenzuru, aby vymazaly lidskou znalostní základnu o výživě, bylinách, soběstačnosti, přirozené imunitě, produkci potravin, připravenosti a mnoha dalších věcech. Chráníme lidské znalosti pomocí technologie umělé inteligence a zároveň budujeme infrastrukturu lidské svobody. Využijte naši decentralizovanou, necenzurovatelnou platformu pro svobodu projevu založenou na blockchainu na Brighteon.io. Prozkoumejte naše bezplatné nástroje pro generativní umělou inteligenci ke stažení na Brighteon.AI. Podpořte naše úsilí o vybudování infrastruktury lidské svobody nakupováním v HealthRangerStore.com, kde najdete laboratorně testované, certifikované organické, geneticky nemodifikované potraviny a výživová řešení.

 

Podle Krapivnika by jakýkoli pokus o vyslání amerických vojáků na Ukrajinu pravděpodobně vedl ke zničující porážce americké armády. Zdůraznil, že je důležité uznat tvrdou realitu vojenského angažmá a vyzval k neuváženému rozhodování, které by mohlo ohrozit životy amerických vojáků.

 

Kreml varuje před "obrovským nebezpečím", pokud NATO vyšle vojáky na Ukrajinu

Ruská vláda se vyjádřila podobně ve svých varováních před nasazením bojového personálu USA a NATO na Ukrajinu.

 

Ve středu 8. května byl mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov během tiskové konference požádán, aby se vyjádřil k petici zveřejněné na oficiálních vládních webových stránkách ukrajinského prezidentství, která vyzývá k vyslání jednotek NATO z USA, Velké Británie a Evropské unie na Ukrajinu.

 

V reakci na to Peskov novinářům řekl, že takový krok by pro svět představoval "obrovské nebezpečí".

 

"Kyjevský režim je docela nepředvídatelný," dodal. "Opakovaně jsme říkali, že přímá intervence armád zemí NATO do tohoto konfliktu na zemi představuje obrovské nebezpečí, obrovské nebezpečí. Proto to považujeme za mimořádně vzdorovitou provokaci. A samozřejmě to velmi bedlivě sledujeme."

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová novinářům řekla, že všichni francouzští vojáci se okamžitě stanou terčem ruských ozbrojených sil. Stalo se tak poté, co francouzský prezident Emmanuel Macron uvedl, že takové nasazení nelze vyloučit, pokud ruské jednotky prorazí ukrajinskou frontovou linii.

 

"Je příznačné, že sám Macron vysvětluje tuto rétoriku touhou vytvořit pro Rusko jakousi 'strategickou nejistotu'. Musíme ho zklamat – pro nás vypadá situace jistěji. I my jsme se už dávno rozhodli," řekla. "Pokud se Francouzi objeví v zóně konfliktu, nevyhnutelně se stanou cílem ruských ozbrojených sil."

 

Podívejte se na tuto reportáž, která pojednává o posledních ruských jaderných cvičeních v ostrém provozu a o slibu armády bránit Rusko před Západem.

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode