JAK ZASTAVIT MIGRACI NEŽ BUDE POZDĚ

21.06.2018 22:45

  Chce to začít říkat pravdu i při mezinárodních a dvoustranných jednáních. Při pokračování ve zbabělosti u politiků se řešení tak povleče, že naše část Evropy nezachrání nejen identitu, ale ani vnitřní mír v některých státech EU (další část Evropy je Ukrajina a evropská část Ruské federace - na to se často zapomíná).

Je třeba aby z EU důrazně zaznělo ve směru k USA, aby přestaly zasahovat na Středním východě a severu Afriky a to i vyhlašováním a podporováním nesmyslných embarg, která například brání obnovování jimi zničené Sýrie a nedovoluje syrským utečencům se vrátit. A je jich v případě Syřanů mnoho, kteří se vrátit opravdu chtějí!

Vůči ostatním zemím, především africkým, je třeba vystupovat tak, že pomoc od EU mohou dostat jen za podmínek, kdy začnou účinně snižovat porodnost zvyšováním vzdělanosti budováním (civilního - nenáboženského) školství a penzijních systémů.

V jejich veřejnoprávních médiích musí představitelé těchto zemí vystoupit s veřejným rozborem tragické situace, která nastane v případě dalšího výrazného nárůstu obyvatel. Jakékoli násilí v tomto směru je nepřijatelné!

JAKO PRVNÍ JE TŘEBA HERMETICKY UZAVŘÍT VNĚJŠÍ HRANICE EU A OBNOVIT LEGÁLNÍ AZYLOVOU POLITIKU TAK, ŽE ŽÁDOSTI BUDOU PODÁVÁNY SKUTEČNĚ V 1. ZEMI, KAM SE BĚŽENEC DOSTANE A ŽÁDNÁ TAKOVÁ ZEMĚ NENÍ V EU! KROMĚ POLITICKÝCH ŽADATELŮ O AZYL Z TURECKA. Jednání ovšem musí probíhat i s Ruskou federací a Čínou.

K tomu by všechny zainteresované měl vést tlak z EU. Ale je vůbec něco takového možné, když je EU tím čím je?

Ovšem jako první krok je budování táborů pro utečence na severu Afriky a na Středním východě a vracení nelegálních migrantů dočasně alespoň tam, než se je podaří vrátit do země původu.

V.B.J.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode