Ignorován důkaz, který popírá Evoluci

12.10.2015 10:11

Kreacionismus zní pro nevěřící a i pro lze většinu věřících jako fantazie starých mudrců z minulých dob. Racionálnější odpověď na vznik člověka přinesla až Darwinova teorie evoluce, která je oficiálně prezentována jako pravdivá. Co však mnozí nevědí je, že v 1936 se našel důkaz, který říká, že Darwin se mýlil

Ignorovaný dôkaz, ktorý popiera Evolúciu

            Foto: Ignorován důkaz, který popírá Evoluci

Řeč je o kladivu, které se našlo v zmíněném roce ve městě Londýn (Kimball County, stát Texas, USA). Na první pohled jde jen o klasické starověké zednické kladivo. Avšak po podrobné analýze se zjistilo, že pokud jde o rukojeť kladiva, které je zkamenělé, odhaduje se stáří na 100 až 200 milionů let, nehledě na to, že zároveň je jeho vnitřek porézním zuhelnatělé, co se vědecky vysvětlit nedá.
 
Také, v době nálezu, bylo kladivo obalené pískovcem, což znamená, že kladivo vzniklo dříve než hornina. Geologové dali pískovce 140 milionů let. To ale úplně popírá to, co se oficiálně bere jako pravda o vzniku člověka.
 
Metalurgický institut Batelle Memorial Laboratory v Ohio, v roce 1989, prozkoumal složení oceli, ze kterého byla vyrobena hlava kladiva. Jejich analýza přinesla další nevysvětlitelný problém. Hlava kladiva tvoří 96,6% železo, 2,6% chlor a 0,74% síra, což znamená, že materiál sestává z čistého železa bez příměsí a nečistot. To naznačuje, že toto kladivo bylo vyrobeno vyspělou technologii a ne primitivním mozkem pravěkého člověka.
 
Avšak zastánci Darwinovy ​​teorie tvrdí, že kladivo je padělek. Tento argument byl ale vyvrácen technickou, chemickou a fyzikální analýzou. další možností je, že to kladivo tu zanechali mimozemšťané ...
 
Díky tomuto objevu se naskýtají otázky:
 
Jak to tedy ve skutečnosti bylo se vznikem člověka?
 
A proč je ještě i v dnešních časech tento důkaz ignorován?
 
Na první otázku nebude umět odpovědět asi nikdo, ale na tu druhou i běžný člověk: Protože by se zhroutila naše současná představa o nás samých a byla by nahrazena větším množství otázek než odpovědí.
 
Celkově se množí nálezy, které "vypadnou" z hornin miliony let starých a které zcela rozbíjejí naši představu o člověku a celém fungování vesmíru (Zejména představu nevěřících, který věří v evoluci). Většina nálezů se vybaví tím, že může jít o padělky, ale některé i nadále zůstávají v kategorii "nevysvětlitelné".
 
Branislav Zaujec
 
Zdroj: Hlavnespravy.sk
 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode