Hokejista Petr Čajánek překvapil: Po 19 letech manželství se rozvedl. Za vším má být mladičká Miss

06.08.2021 07:15

V osobním životě bývalého hokejového reprezentanta Petra Čajánka jsou velké změny. 

Zdroj z jeho okolí totiž prozradil, že se někdejší sportovec po dlouhých devatenácti letech rozvedl s manželkou Kateřinou. A konec manželství měl prý jasný důvod – za vším má být mladičká Miss ČR a modelka Michaela Habáňová.


Vypadalo to, že vztah Petra Čajánka a jeho ženy Kateřiny, je hotová idylka. Zřejmě ale zdání klame. I když měl bývalý hokejista ve své ženě dlouholetou oporu, nejspíše to nestačilo. A to ho Kateřina doprovázela po všech hokejových štacích, ať už šlo o zámořské NHL, ruské KHL nebo domovský Zlín.
Nic není věčné, a tak dopadlo i toto manželství. Zdroj z jejich okolí totiž prozradil, že se manželé po dlouhých 19 letech rozvedli.

Zmiňme, že Čajánek má se svou teď už bývalou manželkou celkem tři děti. Dcery Terezu a Sáru a syna Marka.

Nový vztah?
Nicméně, podle informací deníku Blesk má stát za rozvodem tohoto bronzového medailisty z olympiády v Turíně nová láska. A tou není nikdo jiný, než rodačka ze Zlína a Česká miss 2017 Michaela Habáňová.

Zmiňme, že Čajánek se s Habáňovou, která je o dvacet let mladší, nejspíše znal už dříve. Modelka totiž několik let chodila sMatějem Káňou, který je bratrem hokejisty Jana Káni. A jejich strýcem je právě Petr Čajánek.

Uvádí se, že mez i Čajánkem a Habartovou měla přeskočit jiskra v době, kdy mu a jeho ženě Kateřině pomáhala hlídat děti. Rozchod tak nejspíš nebyl úplně jednoduchý a příjemný…

zdroj:https://cz.sputniknews.com/

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode