GAC MOTOR | Nová éra čínského auta

06.10.2021 06:20

 GAC MOTOR je mezinárodní automobilová značka, která přináší do světa novou éru špičkových čínských vozidel.

Jak se globální automobilový průmysl pohybuje směrem k novým energiím, ekologičtějšímu designu a vyspělejším technologiím a inteligentnější dopravě, stále více spotřebitelů se začíná zajímat o čínská auta, která kombinují optimalizované výrobní postupy s technologiemi světové úrovně.

Důraz na výzkum
4 centra výzkumu a vývoje GAC, strategicky umístěná v automobilových průmyslových centrech po celém světě, navrhují výrobky nezávisle a za výrobu odpovídají továrny GAC.

Výzkum v centrech je dobře financován a do dnešního dne bylo investováno přes 30 miliard RMB. Výzkum je také interní, což znamená, že GAC MOTOR má exkluzivní přístup k velkému množství experimentů, návrhů a velkých dat, díky nimž má jeho vozy konkurenční výhodu.

Rozsáhlý výzkum zajišťuje, že za prvé, technologie GAC MOTOR je nezávisle inovativní, což dává automobilům GAC jedinečné technologie a schopnosti.

Například výzkum křemíkových anod ve střediscích výzkumu a vývoje GAC pomohl vytvořit výkonnou, lehkou lithiovou baterii typu „houba silikonu“ používanou v automobilech GAC, která snižuje objem a hmotnost autobaterie o 20% respektive 16% a kterou lze nabíjet z 20% na 80 % za pouhých 13 minut.

Integrovaná technologie
Čínské řemeslo ve vozech GAC MOTOR znamená také integraci technologií.

V roce 2021 Auto Shanghai byl veřejnosti představen první „interaktivní inteligentní kokpit“ na světě, který je součástí inteligentního jízdního ekosystému ADiGO 4.0, který se nachází v modelech GAC MOTOR.

Ekosystém je komplexní aplikací různých špičkových technologií pro pohodlí uživatelů.

Díky AI, AR, big data a 5G konektivitě má kokpit výkonné funkce včasného vnímání, proaktivní servisní funkce a integrační kapacity pěti smyslů, které poskytují zcela nový typ zážitku z jízdy.

Změna výroby | Inteligentní ekologická továrna
Nedávno vydaný globální slogan značky GAC MOTOR, GO AND CHANGE, shrnuje filozofii a směřování společnosti a jejích spotřebních vozidel.

V září 2017 proběhla nová energeticky inteligentní ekologická továrna: digitální, inteligentní závod, který k optimalizaci výroby využívá internet věcí a velká data. Je poháněn komplexní energií s inteligentní mikrosíťou, fotovoltaikou a dalšími čistými zdroji energie.

Jak se poptávka posouvá směrem k technologicky vyspělejším vozidlům a průmysl jako celek přijímá ekologičtější energie, GO AND CHANGE znamená přijmout tyto trendy svižnou čínskou výrobou a technologicky zmocněným čínským zpracováním.

GAC MOTOR je připraven na budoucnost. Pojďme a ZMĚNIT!

Foto -  https://mma.prnewswire.com/media/1651399/GAC_MOTOR_aerial.jpg

Zdroj:TASS

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode