Facebook odmítl zablokovat falešné stránky velvyslanectví RF v Česku a na Slovensku.Podvodník v ČR se pokusil o provokaci proti Moravskému hnutí.

22.04.2017 10:16

 Na Facebooku se objevily falešné stránky velvyslanectví Ruské federace v České republice a na Slovensku, správa sociální sítě je odmítla zablokovat, oznámila na brífinku v Moskvě oficiální mluvčí ruského MZV Maria Zacharovová.

„V poslední době se množí případy zakládání falešných stránek ruských zahraničních institucí na sociálních sítích, mimo jiné na Facebooku. Takové falešné stránky se objevily u našich velvyslanectví v České republice a na Slovensku," řekla Zacharovová a dodala, že z těchto stránek jsou šířeny provokační a v omyl uvádějící příspěvky.

Podle slov ruské diplomatky se příspěvky týkají témat, která mají velký ohlas. „Profesionální úroveň vedení těchto falešných účtů je skutečně vysoká," zdůraznila Zacharovová.

„Místo toho, aby po příslušných žádostech vedení sociální sítě falešné stránky zablokovalo, zachovalo se úplně opačně. Sociální síť Facebook zablokovala oficiální stránku velvyslanectví Ruska na Slovensku, zatímco falešný účet, který založili neznámí kybernetičtí zločinci, nezrušila," uzavřela Zacharovová.

zdroj:cz.sputniknews.com/svet 

Poznámka redakce:

Redakce MIKANU.cz má důkazy k tomu,že podvodný profil na Facebook  v ČR se pokusil o provokaci, kdy chtěl diskreditovat moravskou iniciativu. Vydával za představitele velvyslanectví Ruské federace a podezřele se zajímal o moravské hnutí.

Opravdu to byla klukovina nebo cílená akce za účelem likvidace moravských emancipačních snah.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode