Dnešek: Olympic, poslední den prázdnin i projekce

31.08.2021 07:03

09:00 / Všední krize: Imrich Veber / Horní náměstí
09:00 / Poslední den prázdnin / knihovna Slavonín
13:00 / Zakončení prázdnin / Horní náměstí
14:00 / Tvořivé odpoledne / knihovna Svatý Kopeček
20:30 / Olympic / Korunní pevnůstka
21:00 / Zuřící býk / Letní kino Olomouc

Jak strávit poslední den prázdnin? Knihovna města Olomouce si pro děti připravila program. Hry, kvízy a výroba dekorací na ně čeká ve slavonínské pobočce už od rána. A odpoledne se tvořivý program přesune do pobočky na Svatém Kopečku.

Letní kino večer hraje legendární film Zuřící býk od uznávaného režiséra Martina Scorseseho. Životopisný snímek vypráví příběh boxerského šampiona střední váhy Jakea LaMotty, jemuž se během jeho krátkého pobytu na výsluní přezdívalo Býk z Bronxu.

Hasiči a městští policisté se v Olomouci tradičně postarají o příjemné zakončení letních prázdnin. Pro děti v centru města připravili ukázky hasičské a policejní techniky, soutěž v požárním útoku jednotek dobrovolných hasičů, laserovou střelnici i oblíbenou koupel v hasičské pěně. Soutěže pro děti budou probíhat od 13 do 16 hodin.

A koncertní pecka na závěr srpna. Na Korunní pevnůstce zahraje nestárnoucí kapela Olympic. Pod širým nebem zazní stěžejní hity a určitě i novinky z posledních alb, které matadoři českého rockové hudby chrlí jedno za druhým.

Užijte si den! 

Jan Procházka

Zdroj:https://www.olomouc.cz/

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode