Co může nabídnout EU

07.06.2024 18:15

 

Co může nabídnout EU ČR,

co může nabídnout Klausův Zbytkový Stát Moravě?

 

Napadá mi jednoduchá a pravdivá odpověď NIC a platí pro oba případy, ale rozviňme to.

 

Kdysi se jevil EU jako nadnárodní projekt ke kontrole nadnárodního kapitálu, (To je takový motýlek přelétavý jako Babočka Generál usazená na Hradě) Dnes ho vidíme jako nástroj nadnárodního řízení a šikany, bez naděje na evoluční samoopravovací systém.

Měla zmenšit roli národních států, jak se obecně doufalo, ve prospěch historických zemí (Skotsko, Katalánie, spolkové země, Morava). Co vidíme, národní státy se rozplývají ve Čtvrté říši, historické země upí stejně jako dřív. A na referendum v Katalánsku bylo použito hrubé policejní násilí.

Hospodářská krize 2008-2010 se z USA přenesla do Evropy stejně jako v 30.letech 20.století a ukázala, že „král EURO je nahý“, že měna EURO je mrtvě narozené dítě. Ta krize vlastně nikdy neskončila, jen byla přerušena masivním tiskem nekryté měny. Díra v ekonomické lodi byla provizorně přelepena, aby se mohla po nějaké té dekádě obnovit jako ještě a podstatně větší.

Místo budování efektivní hospodářské konfederace nevolení emíři, chci říct novodobí rudí komisaři, zapomeňte, jen komisaři prosazují bezuhlíkovou ideologii, která učiní Evropu hospodářsky a následně politicky nevýznamnou a zbytečně zchudlou.

Její zahraniční politika mi připomíná poslední léta Rakouska-Uherska, to se rozpadlo údajně pro příliš úzké navázání na politiku německou, u EU to bude skrz politiku proamerickou. Ano EU neprosazuje evropský nýbrž americký zájem a nezdá se, že by to v komisařům a nájemcům Babylonské věže tj. Europarlamentu docházelo. Západní protektor, kdo jiný, zničil Evropě plynovod a ona mu ještě masochisticky salutuje.

Klasickým příkladem je evropská aktivita na Ukrajině a její rusofobie poškozující evropské hospodářství. Ta válka je zbytečná stejně tak jako ta z 1914 roku, a krvavé prsty mají v Berlíně a Paříži se svými zárukami pro prezidenta Janukoviče při majdanském puči a při podpisu Minských dohod. Stejně krvavé ruce mají i ti, za kanálem a za Atlantikem, kteří v pozadí tahají za šňůrky a zvažují nový evropský konflikt, bo emírovi v Kyjevě dochází kanonfuter.

Že se EU rozpadne věděl, cca 2500 let zpátky Prorok Daniel, v Písmu zpodobňují středověkou a novověkou Evropu nohy sochy, co král Nabucco viděl ve snu. Po ocelových stehnech tedy starověkém Římu následovaly nohy částečně ze železa částečně z hlíny, což nedrží pohromadě.

Buďme připraveni.

Po probrání EU se vraťme k ČR a jejímu přínosu pro Moravu. Je vcelku nulový. Pražské centrum slouží dlouhodobě světovým lichvářům, americkým a západoevropským neokolonialistům, je zanešeno módními ideologiemi bezuhlíkové ekonomiky (říkám NE, bo su z uhlíku) a rusofobie v nejvulgárnější nejtupější podobě (Ta vydřenost z malorusů, že si říkají ukrajinci, je trapná a průhledná).

Tato rusofobie může být problémem i v následujících letech po prohrané válce, kdy bude bránit restartu normálních vztahů s hospodářsky zajímavými partnery na východě. A v důsledku nevyhraněnosti národního zájmu a jeho ignorace se může západní centrum státu zhroutit. Dále efektivnosti státního zřízení brání novoGottwaldovské pidikraje, imitace samosprávy, které si stát drží jak exkrement spodního prádla, dále korupce a přezírání. Co myslíte: „ byli jsme před Českem, budem i po něm“??????

 

Mor.Dis.

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode