BRUSEL CHCE OMEZIT DOTACE STŘEDNÍ EVROPĚ /a poslat je na jih kontinentu/

24.04.2018 21:00

  Bude to těžká zkouška soudržnosti?

Brusel zamýšlí přesměrovat desítky miliard Eur z fondů Evropské unie místo do zemí střední a východní Evropy, jako je Polsko, Maďarsko či ČR, spíše do jižních států kontinentu. Informoval o tom britský ekonomický list Financial Times (FT) s tím, že půjde o nejkontroverznější část návrhu rozpočtu EU pro období let 2021 až 2027. Finální podoba rozpočtu má být zveřejněna v květnu.

Zdroj: Financial Times
- - -

CO ZA TÍM JE ?

Zájmy USA, které od II. světové války ovládaly značnou část Evropy a nyní ji (až na část připadající Ruské federaci a malou část v její sféře vlivu) ovládají celou? Už se podařilo od EU odtrhnout Británii!

Je cílem opětovného rozdrobení EU, aby byla ekonomicky oslabena a tak byl oslaben i jeden z hospodářských konkurentů USA? Podobné rozdrobení síly jsme viděli v menším měřítku v akcích USA proti celistvosti Jugoslávie.

Proti soudržnosti pracovaly v minulých letech i jiné věci. Koristění "starého Západu" na hospodářstvích států tzv. východní Evropy po změnách jejich režimů.

Dalším, ovšem v tomto případě nepovedeným plánem měla být dvourychlostní EU. Kde by některé státy měly před sebou rovné koleje a jiné podivně se klikatící...

Oslabení ekonomiky EU je zřejmě cílem i plánovité migrace nelegálních migrantů do EU.

Zarážejícím mementem je, že na osudu Evropy a její civilizace, která nesla vlajku pokroku o mnoho více než tisíc let - USA ZŘEJMĚ VŮBEC NEZÁLEŽÍ!

Smlouvy s NATO jsou separátní - s každým státem zvlášť a tedy kdyby se tento něčí plán na rozdrobení EU podařil, NATO by nebylo oslabeno.

Obrovský vliv Sorose v Bruselu je známá a dnes už těžko skrývatelná skutečnost. Nemůžeme si to také představovat tak, že za vším je nějaký přestárlý miliardář. Soros je jen ten nejvyšší kvádr obrovské pyramidy, který může být viděn a který sám o sobě nevyvolává pocit obrovské masivní síly a nebezpečí ...!

Nevím, ale co by za tím mohlo být jiného, mě opravdu nenapadá.

V.J.B.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode