Bezmocnost evropské policie: Internetem se šíří video, na kterém africký migrant honí 11 ozbrojených policistů!

23.01.2016 14:08

Sociální sítě doslova vybuchly: Obyvatel Evropy šokovalo video potvrzující totální bezmoc domácích struktur proti migrantům. Na tomto videu africký migrant honí jedenácti ozbrojených policistů.

Autoři videa neupřesnilo, ve které zemi se tato událost stala. No, podobné události se klidně mohou odehrát v kterémkoli evropském městě, do kterého už dorazili migranti z Afriky a Blízkého východu. Mladý rozvášněný Afričan zaútočil na 11 policistů, kteří se ho snažili zpacifikovat. Zjistilo se, že to není tak snadné a migrant sám vyrazil do protiútoku a honil policistů!
 
Příslušníci policie mají zjevnou převahu. Je jich jedenáct, mají na sobě neprůstřelné vesty, jsou ozbrojeni pištoľľmi, teleskopickými obušky, nervově plynem. Avšak rozhněvaný migrant nejen neustupuje, ale i sám útočí na policisty ...
 
Lidé smutně a ironicky reagují na video. Kromě poznámek na margo neschopné policie zdůrazňují: dnes i 11 policistů má obrovské problémy, aby zvládli jednoho migranta. A co bude potom, dokud sem přijdou další statisíce a miliony migrantů, a když už jeden policista bude nucen dělat řády s 11 migranty?
 
Eugen Rusnák
 
 
 
Video si můžete prohlédnout zde:
 
Zdroj: Hlavnespravy.sk

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode