Alternativní projev premiéra

19.09.2022 17:37
Vážení občané, nepřišel jsem se národu omluvit, že ve věci 100.000 demonstrace na Václaváku jsem nezareagoval jako premiér, ale jako  jistý dlouhoslechý příbuzný koně, a štěkal jsem své urážky jak neočkovaný vzteklý teriér, ale pochopte na víc se nezmůžu.
   Ale k věci, přišel jsem před Vás, abych 7 minut mlátil suchou slámu, omlouval vlastní neschopnost výmluvami na Putina. Který určitě může za to, že moja vláda nechává navyšovat cenu námi vyrobené elektřiny skrzevá Lipskou burzu, budu se vymlouvat na trh, ale opomenu tradičně, že tento jsme s von Leyno group vypnuli prostřednictvím Green dealu a masochistických protiruských sankcí, které ničí Západní Evropu a na východě se jim smějí. Holt jsem zručný fachman, ale stropy mi nějak nejdou, proto ten můj je o 25% výš než navržený celoevropský. Zásadně se za pravým uchem škrábu levou rukou, nésu nadarmo profesor. Tož než bych ČEZ jako majoritní vlastník donutil nejprve za české ceny naplnil českou poptávku, tak stropuju, že by mi i v SSSR záviděli jak reguluju.
  Já vím, nejlíp bych udělal, kdybych vypadl i s vládou tam někam do zákopů na východě a slavně tam padli za Wolodymyra a jeho rodinu, ale na to jsme všichni příliš zbabělí a neschopní, pochopte.
 
 
 
 
Tony Satyra
 
 

Kdyby byl Fiala stále politologem, sám svůj projev zkritizuje, zhodnotil Kubáček (msn.com)

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode