Agent doskřípal.

10.04.2018 13:37

  Tak z těchto informací aby měl člověk hlavu jako „kolotoč štěstí“. Dávno zapomenutý agent, který už dávno řekl i to, co nevěděl, byl záhadným způsobem otráven i s dcerou občankou Ruska. Kdy. Čím a proč. Paní premiérka Mayová s rychlostí „Jesseho Jamese“, fabulujíce při tom bez mála s graciézí jejího německého jmenovce Karla. Ale ani Old Shatterhandovy příběhy neobsahují tolik nelogiky a vzájemně si odporujících faktů.

Na okraj se zmíním, že jsem zaslechl možnost, že legendární sovětský nervově paralytický jed „novičok“ nikdy neexistoval, jsouce vymyšlen pro oklamání západního protivníka.

Takže jed je smrtelný, jediné antidotum, jak u jiných nervově paralytických látek, absolventi ČSLA, CO apod. potvrdí je „atropin“, v tomto případě podaný, jak se uvádí do 15 vteřin.

A jsme u první otázky, kdy se dotyční otrávili, byl jed na lavičce o níž byl atentátník dopředu přesvědčen, že právě tam usednou a že to budou oni a nikdo jiný? Si jed donesli z domu a otevřeli na lavičce? Objevil se tam, asi neviditelný v masce a protichemickém obleku oděný vrah a stříkl trochu aerosolu?

Jak to, že Britové znají jméno látky, aniž by věděli cokoli více? Antidotum pro nervově paralytické látky, zmíněné výše, je zřejmě universální. Takže dejme tomu, že uvěřím, že jim bylo prakticky okamžitě podáno. No ale včil by mě zajímalo, co s člověkem tyhle specifické bojové toxiny udělají, když díky antidotu přežije, o nějakých následcích se většinou v příručkách nehovoří?

Takže Britové tam byli obratem, hned věděli, která bije a navlékli se do prostředků individuální protichemické obrany. Hmmm? Pravda ten holub na fotce, zjevně bez této výbavy, mohl být přidán na fotku počítačem.

Údajně jim v domě pomřela domácí zvířata, ale dotyční došli až někam do parku.

S „novičokem“ je to jak v tom letitém vtipu o lásce, všichni o ní mluví, nikdy ji nikdo neviděl. S rozhodností a důrazem dříve zmiňovaného románového hrdiny se nám předkládají dvě podivná fakta, supertoxin k nepřežití a Vladimír Vlamírovič jako jediný možný zadavatel, když už to fyzicky do Salisbury nestihl.

Prý Rusko obvinilo z účasti na zločinu ČR a další státy. Logický protimluv. Nelze hovořit o obvinění při označení více subjektů, pochopitelně s vyjímkou zločinného spiknutí. V justiční praxi je soud povinen jakoukoli takovou možnost prověřit a vyloučit. Chápal bych to vskutku jako hold našim armádním chemikům, nehledal bych tam nic jiného. A věřím, že na obranu obyvatelstva mají referenční vzorky i těch nejnovějších jedů. To ČR nijak nedehonestuje, jak se někteří mylně při svých hysterických projevech domnívají.

Holt, co umřeli „Bodi a Cowly z Profesionálů a James Bond odešel na odpočinek“ ,již Británie není čím bývala. Místo diskrétního vyšetřovatele, tu máme vraha již na první stránce knihy. Jako fanoušek Sherlocka Holmse su znechucen. Takže všechny stopy vedou k Ivanu Hroznému, Pardon Vladimíru. Takže proč, proč včil. Proč takto? Času bylo dost, takže druhá otázka bez odpovědi, k té třetí. Prý je to podpis? Musím vymysliteli této odpovědi oponovat, v „Muži se zlatou zbraní“ vraha, co si dělal podpisy na obětech, Bond osobně zlikvidoval. Čili tři otázky, ani jedna smysldávající odpověď.

Inu Británie již není, co bývala. Takže si pozvala na pomoc CIA, která dotyčné postižené v rámci programu na ochranu svědků nechá zmizet. To jest péče dojemná až těžko k přežití. Takže ani exagenta ani civilní osobu tedy jeho dceru už neuvidíme.

 

Mor.Dis.

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode