A je to venku! Důkazy a fotografie potvrdily, že chemický útok v Idlíbu byl zinscenovaný Bílými přilbami a americkou CIA. Syrská opozice na Twitteru informovala o chemickém útoku den předem!

08.04.2017 19:04

zdzd Netrvalo dlouho a pravda o údajném chemickém útoku v Idlíbu vyplula na povrch. Na internet unikly fotografie, které zachycují pracovníky CIA sponzorované humanitární organizace White Helmets (Bílé přilby), jak aranžují oběti, bez ochranných oděvů a dokonce bez masek zasahují v místě útoku, zatímco přeživší údajně bojují v zamořené oblasti o život. Bílé přilby dělají z veřejnosti idioty. A nejen z veřejnosti, ale i z amerického prezidenta. Záběry a fotografie ukazují, že natočené scény pochází přímo z operační základny Bílých přileb. Na jedné fotografii je vidět, jak dodávka Bílých přileb je zaparkována ve vykopaném výklenku ve skále, který funguje jako garáž. Po okolí jsou na zemi přitom údajné mrtvoly a oběti, které tam podle tweetů lékaře Bílých přileb přišly po svých a po útoku sarinem zůstali na místě ležet. Pracovníci Bílých přileb jsou ale fit a sarinové zamoření vzduchu a těl obětí s nimi evidentně nic nedělá. Dokonce manipulují s těly bez rukavic, přestože sarin prochází pokožkou, vyvolává pálení a paralytické křeče. Kdo se to snaží z nás dělat hlupáky, ptají se vojáci ČSLA, kteří pracovali u protichemické obrany?

 Největším výkřikem do tmy je potom tweet (viz. níže) opoziční syrské stanice Orient TV, která v předstihu den předtím informovala o tom, že chystá přímý přenos z leteckého útoku na provincii Hamá a na oblast Idlíbu, kde budou použity i chemické zbraně (CW – Chemical Weapons). Jak to sakra mohli vědět? Dopředu tedy opoziční média v Sýrii věděla, co se chystá, že to bude mediálně opravdu vyhrocené. My jsme na Aeronetu před časem přinesli článek o nebezpečné organizaci Bílé přilby a pokud jste článek nečetli, určitě to napravte, článek je zde. Bílé přilby mají přímo napojení a financování na americkou zpravodajskou službu CIA. A současná inscenace z chemického útoku v Idlíbu má za cíl postavit Trumpa do role, ve které byl Barack Obama. To znamená do role statisty, který bude muset držet hubu a krok a v Sýrii veškeré kroky budou řídit jestřábi ze CIA a Pentagonu. Včerejší tvrdé odsouzení Bašára Asada ze strany Donalda Trumpa za útok, který nespáchal, pouze ukazuje na skutečnost, že Trump bezmezně věří svým generálům a tajným službám. Tohle je pro Trumpa cesta do pekel.

Sarin je prudce toxický a leptá sliznici i kůži, ale na fotografiích vidíme pracovníky Bílých přileb, jak zasahují hasičskou stříkačkou jen tak, v pohodě, v teplácích, v tričku a hlavně bez rukavic a bez obleků a dýchacích přístrojů. Dokonce se našli i čumilové, kteří v epicentru postávají  Syrská armáda uvedla, že útočila na továrnu Khan Sheikhun, kde povstalci vyrábí a kompletují rakety. Pokud se opravdu sarin v Idlíbu objevil, tak musí pocházet ze skladu povstalců, který byl zasažen leteckou bombou a došlo k rozptylu plynu. Jenže uniklé fotografie Bílých přileb ukazují, že nejspíš nic neuniklo, celý útok byl podle všeho zinscenovaný.

Na tweetech pracovníků White helmets jsou neuvěřitelné informace, pacienti zasažení sarinem se prý hrnou po svých dovnitř a je jich stále více, ale doktor místo pomoci pacientům filmuje, videotelefonuje a tweetuje a natáčí celou scénu. Takto se chová doktor? Když k němu přijdou lidé zasažení toxickou látkou, začne si je natáčet a hupsne na internet a tweetuje online? Tak určitě… 

Bílé přilby už vloni v září zinscenovaly chemický útok v Aleppu, tehdy to měl být útok chlórem [1]. Nyní se scénář opakuje, a to pouhé 3 týdny po útoku izraelských stíhaček v Sýrii, na což Moskva reagovala, že to nebude podruhé tolerovat. No, a to je voda na mlýn jestřábům v USA, kteří ihned po chemickém útoku teď v OSN vyhrožují, že bez mandátu OSN podniknou v Sýrii vlastní kroky [2]. Chápete, o co se jedná? Trumpa dostali do pozice, že teď nemůže cuknout. Trump musí vědět, že americká akce v Sýrii proti vojskům Bašára Asada znamená rovnítko a vojenskou akci proti ruské armádě, vojenský střet s Ruskem v Sýrii a hrozbu konfliktu 3. sv. války. Rusko sestřelí americkou stíhačku, Američané sestřelí ruskou a nastane řežba, protože Trump je patriot a bude podporovat válku proti komukoliv, kdo bude sestřelovat jeho stíhačky.

Zdroj:aeronet.cz

 

 


 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode