WORKOUTOVÉ hřiště v Bašce má nové cvičební prvky

05.08.2021 07:40

Lesopark u přehrady v Bašce, který je nejen místem relaxace, ale pár let už i místem s možností sportování, se od konce července rozšířil o fitness stroje.

Firma COLMEX s.r.o., která vyšla vítězně z konkurzního řízení se svým dotačním programem „Nadační příspěvek-fitness stroje“  - (je organizován pod záštitou Nadačního fondu zdravého životního stylu) navrhla 5 nových cvičebních prvků (původní cena 211 389 Kč, obec Baška využila zmíněné dotace a zaplatila 99 990 Kč). Nebylo lehké najít pro jejich umístění v krásném prostředí lesoparku pod přehradou Baška nejvhodnější místo.  Po dlouhém jednání byl vybrán prostor vedle velmi oblíbeného a používaného OUTDOOR WORKOUT hřiště a 27. července došlo zabudování cvičebních prvků dodavatelskou firmou COLMEX s.r.o. Široká veřejnost si tak může od 30. července procvičit pohyblivost horních i spodních končetin, koordinaci celého těla, zpevňování zad či posilování břišního svalstva.

Vážení občané, po návštěvě naší malé posilovny v přírodě neváhejte a otevřete si webové stránky www.colmex.cz a pomozte nám s výběrem dalších cvičebních prvků, které OÚ Baška plánuje v příštím roce zakoupit.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode