Viktor Orbán: Je to Unie, nebo Říše?! Sorosův plán na smíšení lidí. Boj proti kvótám teprve začíná, neměníme nic

12.09.2017 09:43

Maďarský premiér Viktor Orbán v rozhovoru pro maďarský rozhlas uvedl, že zcela souhlasí se slovenským premiérem Robertem Ficem ohledně nedávného rozhodnutí Evropského soudu. Fico uvedl, že rozhodnutí soudu zamítnout stížnosti Slovenska a Maďarska na adresu povinných migrantských kvót musí být respektováno.

Nicméně zároveň Orbán uvedl, že neexistuje důvod pro to, aby Maďarsko svůj přístup k migranci měnilo. „Nikdy nepřispěji k tomu, abych z Maďarska udělal zemi imigrantů,“ uvedl. „Rozhodnutí, s kým budou chtít žít, leží pouze na Maďarech,“ dodal. Podle Orbána se z bývalých koloniálních zemí Evropské unie staly „země imigrantů“, které chtějí nyní „prosadit“ svou vůli i na Maďarsko. „Získal jsem mandát od maďarských voličů k tomu, abych ochraňoval maďarskou kulturu a identitu,“ uvedl Orbán.    

 


Podle Orbána migrační kvóty nastolily zásadní otázku, a sice „jestli je Evropská unie spíše svobodnou aliancí evropských národů, anebo říší řízenou z Bruselu“. Podle Orbána se evropský soud zastal Evropské komise, a „otevřel tak dveře pokusům vytvořit z Evropy kontinent smíšených populací a kultur“. „Otevřeli dveře plánům George Sorose a já očekávám, že v následujícím období zrychlí jeho zavádění,“ sdělil Orbán.  

„Skutečná bitva právě začíná a politická bitva bude zapotřebí,“ sdělil maďarský premiér. Podle Orbána se musí zabránit vytvoření jakéhokoliv stálého mechanismu na přerozdělování uprchlíků. „Zatím jsme bojovali právní cestou, nyní tu ale máme politický boj, abychom změnili rozhodnutí Evropské unie,“ poznamenal.  

 

„Rozhodnutí soudu k ničemu Maďarsko nezavazuje. Soud pouze rozhodl, jestli bylo rozhodnutí ohledně kvót v souladu s právem, anebo ne,“ uvedl Orbán. Zároveň zdůraznil, že Maďarsko není jedinou zemí, které kvóty nevyplnilo. 

Převzato z: www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Viktor-Orban-Je-to-Unie-nebo-Rise-Sorosuv-plan-na-smiseni-lidi-Boj-proti-kvotam-teprve-zacina-nemenime-nic-503551

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode