Tragedie Crocus Hall

25.03.2024 16:40
Smrtící teroristický útok v Moskvě byl jasně proveden s pomocí Ukrajiny a CIA
24.03.2024 // Mike Adams // 7,8 km běh Zobrazení
 
přetiskujeme z amrických zdrojů bez redakčních úprav , jde pouze o první odstavce článku

 

Text z dílny Neo vychází z mého víkendového podcastu o teroristickém útoku v Moskvě. Celý podcast si můžete poslechnout na tomto odkazu. "Neo" je název jazykového modelu Brighteon AI, který jsme budovali několik měsíců. Brzy si jej budete moci zdarma stáhnout. Podrobnosti najdete v Brighteon.AI.

 

Při děsivém incidentu, který zanechal národ v šoku, se velký koncertní sál poblíž Moskvy stal v pátek pozdě večer dějištěm masové střelby. Útok na radnici v Krokusu si vyžádal více než 100 mrtvých, včetně dětí, a je jedním z nejhorších teroristických útoků v moderní historii Ruska. Podle posledních odhadů bylo nejméně 133 lidí zabito a desítky zraněny při smrtící střelbě a následném požáru vyvolaném skupinou ozbrojenců, kteří zaútočili na radnici Krokus, velký hudební klub nedaleko ruského hlavního města. Podrobnosti se stále objevují, ale podle ruské Federální bezpečnostní služby (FSB) byl útok pečlivě naplánován a navržen tak, aby maximalizoval počet obětí. Vyšetřování incidentu probíhá.

 

Pachatelé zadrženi: Jedenáct lidí, včetně čtyř teroristů, kteří se přímo podíleli na smrtící střelbě, bylo zadrženo, uvedla FSB v sobotním prohlášení. Podle bezpečnostní služby byly zbraně použité při střelbě předem uspořádány ve skrýši. Ruský vyšetřovací výbor také potvrdil, že čtyři podezřelí, kteří "spáchali teroristický útok" na radnici v Krokusu, byli zadrženi v Brjanské oblasti, "nedaleko hranic s Ukrajinou". Podle úřadů teroristé plánovali útěk na Ukrajinu.

 

Putinův projev k národu: Ruský prezident Vladimir Putin promluvil k národu po teroristickém útoku na radnici v Krokusu. Vyjádřil soustrast obětem a rodinám zasaženým střelbou a řekl, že všichni, kdo jsou za tragédii zodpovědní, budou potrestáni. Všichni zúčastnění útočníci byli zatčeni a bezpečnostní složky dělají vše, co je v jejich silách, aby ochránily ruské občany před dalším masovým vražděním, dodal prezident. Hlavní věcí je nyní zabránit těm, kteří stojí za tímto krveprolitím, aby spáchali další zločin, řekl v sobotním projevu.

 

Podezřelý z teroristického útoku vyslechnut: V sobotu šéfredaktorka RT Margarita Simonyanová zveřejnila záběry z výslechu jednoho z podezřelých. Muž na videu tvrdí, že začal zabíjet poté, co mu bylo slíbeno 500 000 rublů (5 400 dolarů). Podezřelý také tvrdil, že ho jeho manipulátoři instruovali, kde by se měl útok odehrát. Řekl, že mu bylo nařízeno "zabíjet tam lidi... Nezáleží na tom, kdo." Podezřelý tvrdil, že teroristický čin byl zorganizován na Telegramu s neznámou osobou, která poskytla zbraně.

 

Během útoku očití svědci uvedli, že ozbrojenci zahájili palbu z bezprostřední blízkosti na každého, kdo se dostal do dohledu. Útočníci pak budovu zapálili a způsobili masivní požár, který rychle zachvátil většinu sedmipatrové budovy včetně střechy. K uhašení plamenů bylo nasazeno několik hasičských sborů a letadel, ale v pekle bylo zničeno asi 13 000 metrů čtverečních budovy.

 

Vlády z celého světa vyjádřily soustrast a podporu ruskému lidu po masakru. Mezinárodní organizace, stejně jako představitelé EU a NATO, teroristický útok odsoudili. Stovky truchlících položily květiny na diplomatické mise Moskvy v různých zemích, včetně Mexika, Moldavska, Srbska, Kanady, USA a Argentiny. Mezitím se desítky Moskvanů postavily do fronty před městskými nemocnicemi, aby darovaly krev obětem smrtící střelby.

 

Začátkem tohoto měsíce vydaly USA varování svým občanům v Rusku, v němž je vyzvaly, aby se vyhýbali veřejným místům a masovým shromážděním kvůli "extremistům", kteří mají bezprostřední plány na útok v Moskvě. Několik dalších ambasád následovalo a vydalo podobná varování. Poradce Bílého domu John Kirby však uvedl, že Washington o páteční střelbě "předem nevěděl".

 

Smrtící teroristický útok v Moskvě byl jasně proveden s pomocí Ukrajiny a CIA – NaturalNews.com

 

No comment

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode