Ševci obdrželi nabídku k účasti v Synot lize!

10.06.2015 16:55

Ševci se o pořádný kus přiblížili účasti v nejvyšší domácí soutěži. Vstupenkou pro působení v Synot lize bylo nejen konečné třetí místo v uplynulém ročníku Fotbalové národní ligy, ale také rozhodnutí v tabulce druhého Varnsdorfu nepřijmout nabídku k postupu mezi tuzemskou elitu. FAČR proto oslovila vedení zlínského klubu, které po pátečním společném mimořádném zasedání představenstva, dozorčí rady a majitele klubu vydá oficiální stanovisko o akceptaci.

„Před polednem jsme se od vedoucího oddělení TOP soutěží FAČR pana Tomáše Bárty telefonicky dozvěděli informaci o neúčasti druhého týmu FNL uplynulého ročníku z Varnsdorfu v příštím ročníku Synot ligy. Zároveň byla našemu klubu telefonicky a následně o pár minut později i elektronickou poštou nabídnuta účast A-týmu v Synot lize v příštím ročníku nejvyšší domácí fotbalové soutěže,“ uvedl předseda představenstva zlínského klubu Milan Plesar. 

Ševcům se na jaře výsledkově i herně dařilo. Pohlednou hrou přilákali na domácí stadion opakovaně na tři tisíce diváků, kteří byli svědky vzestupu zlínských borců fotbalovou tabulkou. Do jarní části sezony nastoupili ševci s novým vedením klubového managementu, včetně představenstva a dozorčí rady klubu a změny se dotkli i realizačního týmu. Výsledkem těchto změn je hned deset vítězství ze 14 zápasů a s celkovým jarním ziskem 31 bodů titul nejlepšího mužstva jara. Tyto výsledky stačily na celkové třetí místo ve Fotbalové národní lize.    

„Nyní po obdržení nabídky administrativního postupu do Synot ligy pro příští soutěžní ročník je klub touto situací potěšen. Na jednu stranu jde samozřejmě o velký závazek, na druhou stranu uděláme maximum, aby se nám po šesti letech podařilo vrátit nejvyšší soutěž do Zlína. Oficiálně a definitivně však fotbalový klub FC FASTAV Zlín a.s. potvrdí svou účast v příštím ročníku Synot ligy 2015/2016 tento pátek odpoledne po projednání nabídky účasti na mimořádném společném jednání klubového představenstva, dozorčí rady a majitele klubu,“ upřesnil Milan Plesar.   

Převzato z: https://www.fcfastavzlin.cz/

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode