Pražská přestřelka - TRÁM VE VLASTNÍM OKU!!!

28.10.2016 17:30

 Domnívám se, že pokud by se některý ze světových filmařů chtěl pustit do remake Tří mušketýrů měl by ideálního představitele kardinála v Praze na ministerstvu kultury. Kam se hrabe aféra s přívěsky na intriky našeho ministra. Inu „trochu pomoct, hodně škodit, to se může vždycky hodit“ napsal o lidovcích již Karel Čapek. (alespoň se to všeobecně traduje)


  Jelikož  praxe Hradu je, že se o udělení vyznamenání  informuje písemně, v případě zahraničního občana, a pan Brady je občan kanadského občanství,  a kanadská ambasáda ničehož neobdržela, prostě nemohlo k vyškrtnutí dojít. Náš prezident by musel být větší než kouzelník Houdini, aby vyškrtl nenapsaného jména. Takže telefon s Hradem se asi odehrával toliko v ministrově hlavě? Což se v dnešní době řešívá ny psychiatrii dříve vymítáním ‚dábla, pikantní to představa u politika katolické partaje.


  Co se týče Jeho Reinkarnavosti Dalajlámy, veřejnost zajímá asi jako spáleniny z předloňského slunka, nicméně ministr se s ním měl sejít někde „U Fleků“ a ne v úřadě. Jeho zneužití jak dalajlámy tak vlastního strýce k této trapné komedii mi připomíná neúspěšný amátérsky zpackaný puč v Turecku. „Nemylte se, Bůh nebude oklámán, což kdo zasil, bude i žíti“ píše se v epištolách svatého Pavla, tahle sklizeň asi politikovi chutnat nebude.


  Apropo, když na středoevropském písečku řešíme dalajlámu a autonomii pro zemi na druhém konci planety, což si vytáhnout trám z vlastního oka a sjednat pořádek, tedy obnovit vlastní historické země Čechy a Moravu?

 

Mor.Dis.

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode