Krasnodarská tragédie

25.03.2024 08:20

V „Crocus Hall“ v ruském Krasnodaru došlo 22.3.2024 ke krvavému teroristickému zločinu, byly použity automatické pušky AK-47 a zápalné láhve. Údajní islámští fanatici z místa uprchli, tentokrát je mučednická smrt a obcování s pannami ve věčném životě nelákalo. Takže zřejmě jako vždy jde o peníze a to jako vždy na prvním místě.

W.Zelenský se nechal slyšet, že Putin vše zinscenoval sám. Trochu krkolomný myšlenkový nebo spíš myšlenkoprostý konstrukt. Napadá někoho motiv, proč by to někdo dělal. Naopak to smrdí špatnou kamufláží externího pachatele.

V tom je v rozporu se zprávami s USA a V.Británie, ti měli vědět předem, že islamisté plánují velkou teroristickou operaci. Měli dokonce Rusko varovat. Óóóó jaký alibismus, jaký smysl by měla taková informace bez konkrétní lokality?? A co je pozoruhodné, že západní služby předem věděly o připravovaném teroristickém útoku v RF, kterou fyzicky provedla čtveřice mužů s tádžickými pasy (bývalá sovětská asijská republika v sousedství Afghánistánu), ale MOSSAD údajně nejlepší tajná služba nedokázala odhalit přípravu ofenzívu Hamásu v Gaze??? Jak přesvědčivé??

Apropo zničení Nordstreemu dofčíl tajné služby věrohodně nerozkryly.

A ta naša v kauze Vrbětice vyloženě mlží a předkládá opačné postuláty oproti vyšetřujícím kriminalistům.

 

 

Mor.Dis.

 

...............................................................

 

z ruského tisku - - - Spontánní památníky

Na velvyslanectví Ruské federace v Kišiněvě, Washingtonu, Bělehradě, Ottawě a také na generální konzulát v New Yorku přinášejí obyvatelé květiny a svíčky na památku těch, kteří byli zabiti při teroristickém útoku. Novináři si všimli, že lidé nosí plyšáky i na ruskou ambasádu ve Washingtonu. Ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov uvedl, že v souvislosti s teroristickým útokem dostává diplomatická mise Ruské federace kondolence, a to i od dalších ambasád. Podle agentury TASS jsou květiny přinášeny na ruskou ambasádu v Mexiku.

Tisková služba ruského velvyslanectví v Uzbekistánu informovala, že obyvatelé přinášeli květiny k budově diplomatické mise. V prohlášení zveřejněném na kanálu Telegram vyjádřili vděčnost občanům, kteří nezůstali lhostejní k tragédii.

Obyvatelé Argentiny začali přinášet květiny na ruskou ambasádu. Informoval o tom korespondent agentury TASS.

Poblíž budovy ruského velvyslanectví v Minsku (Bělorusko) byl uspořádán památník na památku zemřelých na radnici Crocus, obyvatelé Minsku k němu nosí květiny. Informovalo o tom ruské velvyslanectví v Bělorusku.

Šéf FSB Alexandr Bortnikov informoval ruského prezidenta Vladimira Putina o zadržení 11 lidí, včetně všech čtyř teroristů, kteří zinscenovali teroristický útok na radnici v Krokusu. Informovala o tom tisková služba Kremlu.

 

Teroristický útok v Krokusu se odehrál večer 22. března. V tuto chvíli je známo, že zemřelo 143 lidí.

Je tu ešte jedna vec — teroristický útok zjavne nebol vykonaný podľa schémy islamistov. Tá spodina je ideologická a radšej zostane na mieste činu, aby sa dostali do neba k pannám. A tu všetko vyzerá veľmi premyslene, vrátane starostlivosti po zločine. A smer, ktorým sa teroristi uberali, tiež hovorí za všetko.

 

.......………………………………….

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode