Kávu si osolím (hlavně v Praze)

23.10.2017 11:47

Tak se nám, jak někdo v tisku spočítal, dostala do sněmovny jen 25%zastoupení tradičních stran. ČSSD dostala účet za Chovancův úřad pravdy, za potlesk nové ukrajinské vládě, za inkluzi, za eliminaci všech přitažlivějších osobností ve svých řadách. Aféra s tzv. Lánským pučem propíraná veřejně a s pomocí Babišových médií, naznačila hned při nástupu vlády, že si „Andrej namaže Bohouše na chleba“. Holt předseda si až moc dupal ve straně a málo oproti Bruselu a Berlínu.Ale po pravdě řečeno, až takový debakl bych jim nepřál. Kalouskovci se blíží k propasti a doufám, že „NEUHNOU“, jak slibovali v programu. Lidovcům jsem přál ještě míň a „dlouhý nos“ stávajícího ministra kultury je spravedlivým trestem voliče a řekněme i toho Boha, kterým se zaštiťují a denně jej zrazují.

Většinu získaly tzv. protestní strany, proč ne? Naše země, Čechy a Morava byly kolébkou protestantismu už kolem roku 1415, tedy sto let před tím, než Martin Luther přibil svých 93 tezí na kostelní vrata, což je oficiální narození protestantismu.

Ovšem o autentičnosti těchto proteststran lze pochybovat v případě ANO i Pirátů. Volič příliš nezohlednil investigativní vyšetřování novinářky Slonkové s vládním nadužíváním tzv. „zajišťovacích příkazů“ likvidujících i nevinné firmy z hodiny na hodinu. Ani excelentní výkony ministra Stropnického vyhledávajícího rektální teplo velení aliance až přespříliš. Co se týče Pirátů, objevily se tu fotografie jejich admirála s organizací ANTIFA, která si hraje na protestní až tak, že je považována za teroristickou.

Co bude dál, uvidíme. Možná menšinový kabinet s tichou podporou??

A slaná káva v názvu, ta se podává v „pražské kavárně“, ne sůl tam nepřidává kavárník, to si nabrečí štamgasti sami.

 

 

 

Mor.Dis.

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode