Jiří Vyvadil: Čím více vyjdou ČSSD, ODS, TOP 09 či KDU-ČSL z podzimních voleb zdecimovanější, tím lépe

14.09.2017 17:17

Zatímco v Německu, přes nárůst procent pro protestní Alternativu pro Německo, zřejmě zvítězí Angela Merkelová, v Česku se naopak odehrává boj, zda budou poraženy strany, které zde víceméně stále stejně vládnou od roku 1992.

Že Andrej Babiš a jeho hnutí ANO bude vítězem, je i podle posledních výzkumů, které už i zareagovaly na jeho vydání k trestnímu stíhání v podstatě jasné. Jde jen o to, jak drtivé jeho vítězství bude.

Co ovšem budí i u nás pozornost, že získává body radikálně protestní SPD Tomia Okamury. Podle posledního výzkumu SANEP už přeskočilo zavedené strany jako je TOP 09, která by se možná ani do Sněmovny nedostala, KDU-ČSL a dýchá na záda už i ODS.

Pro mnohé z nás je přítomnost zejména ODS a TOP 09, ale i KDU-ČSL ve vládě nepřijatelná. Ničili tuto zemi v době, kdy všichni naši sousedi v okolí rychle překonali hospodářskou krizi a jejich podpora církevním restitucím je prostě neomluvitelná.

 

Držme samozřejmě palce Babišovi, ale držme je i Okamurovi, aby pomohl českou pravici, tak jak se zde projevovala přes čtvrt století od roku 1992, dorazit.

Převzato z: www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Vyvadil-Cim-vice-vyjdou-CSSD-ODS-TOP-09-ci-KDU-CSL-z-podzimnich-voleb-zdecimovanejsi-tim-lepe-504101

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode