Hašek: Velká cena má zelenou. Vláda schválila materiál ministerstva

31.08.2015 19:01

Vláda České republiky schválila v pondělí 31. srpna materiál ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy týkající se podpory Grand Prix České republiky od roku 2016. A to v novém modelu jeho pořádání.

"Držitelem licence (práv na pořádání GP ČR) bude spolek založený Jihomoravským krajem, městem Brnem a Centrálou cestovního ruchu Jihomoravského kraje, který bude také garantem transparentního hospodaření Grand Prix ČR. Byl tak naplněn další bod dohody mezi ministryní Kateřinou Valachovou a šéfem světového promotéra GP - společností Dorna Sports," sdělil hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

"Jsem maximálně spokojen s tím, že celé pořádání Grand Prix ČR v Brně bude v příštích letech pod absolutní veřejnou kontrolou, včetně transparentního hospodaření a výběrových řízení na dodavatele jednotlivých typů služeb, včetně pronájmu okruhu a sportovně-technických služeb souvisejících s pořádáním Grand Prix ČR," doplnil hejtman.

Převzato z:www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Hejtman-Hasek-Velka-cena-ma-zelenou-Vlada-schvalila-material-ministerstva-397319

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode