BOHUŠOVO PŘEPŘAHANÍ

12.11.2016 16:40

Už jste slyšeli o žokeji, který by měnil v cílové rovince koně? Ne? Jednoho takového mi připomíná pan premiér. Podle starého vtipu, první průšvih sveď na svého předchůdce, druhý řeš výměnou části svého týmu, při třetím sepiš tyto tři rady svému nástupci.

 Takže pan Sobotka obměňuje tým v době, kdy ti noví se sotva stačí rozkoukat a budou volby, navíc mu do takové vlády nikdo nechce, spoluvládnoucí strany o obměně týmu nechcou (nechtějí) slyšet, za ministry ochotné rezignovat nemá náhradu.

 Nemá to lehké synek, ale domanévroval se do této situace sám. Nutil ho snad někdo, aby při svého času tajné schůzce Hašek-Zeman, pral vnitrostranické prádlo s pomocí babišových médií na veřejnosti?

 To, že není českým Orbánem ani Ficem, mu volič neodpustí a maškarádou to nezakryje. Pomohlo by mu snad jen svržení vlády, volič trpí určitou lítostí k obětem svrhnutí, jenže ve sněmovně je „mrtvý klid“ a není nikdo , kdo by mohl byť hypoteticky tohle zkusit.

Apropo, to že by měl apriori vyměnit ministra kultury, bych snad ani neopakoval. Usvědčený lhář a sabotér celé vlády určitě dožije na svém ministerstvu. Ale pak už to volič spočítá oběma, žádná politická funkce na ně tentokrát nevybude.

 

 

Mor.Dis 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode