80% pro VVP

19.03.2024 08:17

  Už je to tak, V.V.Putin obhájil v 1. kole. Obhájil tradičně v 1. kole přes 80%. Kdo čekal něco jiného, bude holt zklamán, ale vinu nechť dává sám sobě. K jiným výsledkům nebyl důvod, protože západní sankce nezafungovaly, naopak bumerangem dopadly na EU zvláště na jden vpravdě mravenčí státeček s centrem v Povltaví s vskutku masochistickými sklony.

     Nájemci bratislavského hradu, toho pražského a elysejského paláce mohou jen zírat a závidět. Vladimírův zisk je tak vysoký, že apriori činí podvod nepravděpodobným. Ne jako tři výsledky evropských voleb s vítězem spočteným zcela zázračně a náhodně na stejné % s rozdílem snad v desetinách či až setinách %.

     No fčil ať západní média prokáží, že Putina volili mrtví bolševici možná ti, co padli v bojích v čase vlastenecké války, tak jak jsme to viděli před volbou Senilního Joea v Zemi Zaslíbené za Velkou Louží. Tož zkuste to!

   A co naši ctitelé korespondenčních voleb, to jsou ty tak skvěle falšovatelné, že určitě i Václav Havel s knížetem Shlafenbergem rádi zaskočí podpořit Fiala group, nejvyšší Belzebub jim jistě rád dá vycházku. Moc vám vadí, milovníci korespondence v českých zemích, v Čechách na Moravě a ve Slezsku, že si prý Vladimír Vladimírovič poslal sám sobě svůj hlas elektronicky???

    Mimochodem znáte sci-fi „Hvězdná pěchota“ odehrává se v postdemokratické ale možná o to demokratičtější společnosti. V ní měli volební právo vojáci v záloze ale ne civilové, kteří pro vlast nic neudělali. Skvělá myšlenka, jen ji zbavit toho militarismu. Volební právo lidem, kteří na daném území odvádějí daně, tedy odveli svoji první Kč.

 

 

 

 

Mor.Dis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

www.mikan.cz

mikan@atlas.cz

příspěvky čternářů:mikan@atlas.cz
770 06 Olomouc,

Morava

00420 605 44 95 85

Vyhledávání

Copyright © 2015

Vytvořeno službou Webnode